terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Senna

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Senna

Naam: Senna
Ras: Mechelse Herder
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer 3 of 4 jaar oud.

<< terug naar overzicht

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind het ook fijn om iets voor haar baas te doen.  Wij zien wel dat zij al best wat commando's kent, zoals zit en af.  Maar ze moet nog wel rustig aan de riem leren lopen.  Als zij iets ziet wil ze er graag op af, dus snel afgeleid.  Wij vinden wel dat Senna heel erg goed te corrigeren is, maar daar moet u wel een beetje ervaring mee hebben.  Senna is van karakter  een hele lieve en betrouwbare hond.  Senna kan absoluut niet met katten overweg.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo