terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Aloe

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Aloe

Naam: Aloe
Ras: kruising Herder
Geslacht: Teef
Leeftijd: 12-10-2016

<< terug naar overzicht

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het is daarom ook beter dat Aloë alleen in huis word geplaatst.  Ze is verder erg lief, maar kan wel een loopje met u nemen.  Ze zoekt daarom ook een baas die consequent met haar omgaat.  Aloë is een heel slim hondje en pikt alles snel op.  Ze vind het heerlijk om te rennen en te spelen, ze zoekt dan ook een huis met een tuin. Ze kan best even alleen zijn, maar geen hele dagen.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo