terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Vito

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Vito

Naam: Vito
Ras: Boomer
Geslacht: Reu
Leeftijd: 17-10-2014

<< terug naar overzicht

Vito is naar ons asiel gebracht, omdat het hij niet langer samen ging met de kleine kinderen van het gezin ( voor grote kinderen is hij wel lief en speels ) Voor hem zoeken wij een baas waar het rustig is, Vito is een nerveus hondje die snel onrustig word. Vito is in huis een lief en aanhankelijk hondje, die ook graag bij je komt liggen. Hij kan prima een paar uurtjes alleen zijn, maar geen hele dagen. Vito kan met uitlaten wel flink aan de riem trekken, zijn vorige baasje lieten hem daarom veel in de tuin uit.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo