terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Droppie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Droppie

Naam: Droppie
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: Eind juni 2017

<< terug naar overzicht

Droppie is naar ons asiel gebracht, omdat hij iets te speels voor kleine kindjes is.  Hij kon bij zijn vorige baasje ook niet naar buiten, en wij denken dat hij dit wel graag zou willen.  Hij moet een beetje zijn energie kwijt kunnen.  Droppie is gewoon nog een heel jong en speels katje. Hij komt ook wel graag op schoot en vind het dan heerlijk als hij een goede knuffelbeurt krijgt.  Droppie vind het hier enorm eng met al die andere katten, hij zou dan ook liever zonder andere katten geplaats willen worden.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo