terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Mequo

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Mequo

Naam: Mequo
Ras: Siberische Husky
Geslacht: gesteriliseerde Teef
Leeftijd: 14 April 2013

<< terug naar overzicht

Deze mooie dame is Mequo. Wegens de scheiding van haar baasjes kwam zij veel alleen te zitten en was er minder tijd voor haar. Daarom is er besloten om een nieuw thuis voor haar te zoeken. Mequo is een zeer vriendelijke hond naar volwassen mensen en ook naar kinderen.  Voor haar zoeken wij een baasje die graag wandelt, want daar is Mequo dol op en zo kan zijn ook al haar energie kwijt. Met andere honden kan zij niet zo goed mee overweg, zo word dan snel bang en laat dit dan ook wel merken. Ze kan goed eventjes alleen zijn, maar zeker geen hele dagen. Ook vind zij het geen probleem om met haar baasje een ritje te maken in de auto, zij gaat dan graag met je mee.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo