terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Hendrik

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Hendrik

Naam: Hendrik
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: Ongeveer ander half jaar oud.

<< terug naar overzicht

Hendrik werd ongecastreerd bij ons binnen gebracht, hij was toen erg wispelturig.  Maar nu dat hij ongeveer 2 weken geleden gecastreerd is zien wij dat hij steeds liever word.  Hendrik is ook duidelijk wat rustigger geworden en kan nu ook goed met de andere katten overweg.  Hij vind het fijn om aangehaald te worden, en komt ook graag om aandacht vragen.  Hij houd alleen niet zo van oppakken, hij komt liever zelf naar u toe.  Hendrik is gevonden, en moet ook echt naar buiten kunnen. Hendrik kan goed met grote kinderen overweg, maar wij plaatsen hem liever niet met hele kleine kinderen.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo