terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Charlie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Charlie

Naam: Charlie
Ras: kruising Herder Ruwharig
Geslacht: Reu (gecastreerd)
Leeftijd: anderhalf jaar

<< terug naar overzicht

Charly is een hele vrolijke enthousiaste lobbes.  Hij vind het super lekker om te kunnen rennen en te spelen, hij heeft veel energie.  Hij zoekt dan ook een baas die ook aktief is, en er graag op uit wil met Charly.  Soms kan Charly een beetje te over enthousiast zijn, en is daardoor nog wel eens een beetje te wild.  Wij hebben hem dat al een beetje afgeleerd, door hem niet de hele tijd tegen ons op te laten springen.  Zijn vorige baasje heeft hem gewoon niet goed op gevoed.  Maar hij leert snel en is heel goed te corrigeren.  Charly is super lief, en komt het liefst tegen u aan liggen om geknuffeld te worden.  Met teven kan hij goed overweg, met reuen is niet goed bekend.  Omdat er over Charly bij ons geen geschiedenis bekend is, weten wij niet hoe hij met kinderen is. Op de foto is het niet goed te zien, maar Charly is een hele grote hond, groter dan een herder. Charly heeft ruimte nodig, en zou het heerlijk vinden als hij veel naar buiten kan. Hij kan niet alleen zijn!
 


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo