terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Izzy en Gijs

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Izzy en Gijs

Naam: Izzy en Gijs
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poesa en kater
Leeftijd: 5 en 6 jaar oud.

<< terug naar overzicht

Izzy en Gijs zijn dikke maatjes, ze liggen hier ook vaak lekker tegen elkaar aan.  Wij willen deze twee dan ook niet uit elkaar halen, dat zou ook echt zielig voor ze zijn.  Het zijn twee hele lieve katten, die ook graag op schoot komen liggen.  Ze zijn ook gewend aan kinderen, ze passen dan ook goed in een gezin.. Izzy en Gijs zijn gewend om naar buiten te gaan, dit vinden zij ook heerlijk.  Ze blijven wel altijd goed bij huis, en lopen niet ver weg.   Mocht u een leuk stelletje zoeken, dan zijn deze twee lieverds misschien wel iets voor u.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo