terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Snoeky

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Snoeky

Naam: Snoeky
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: ongeveer 6 jaar oud.

<< terug naar overzicht

Snoeky was in het begin erg bang en terug getrokken.  Wij zien nu dat zij zich steeds meer op haar gemak voelt.  Ze komt meer naar mensen toe om een aai te halen.  Ze is ook best aanhankelijk, en geeft graag kopjes.  Oppakken vind zij niet zo fijn, dat vind ze een beetje eng.  De andere katten vind zij prima maar ze zoekt ze niet op, zij is liever alleen zonder andere huisdieren.  Snoeky is een poes die een beetje van rust houd, en niet in een heel druk gezin past.  snoeky is gevonden, en wil graag naar buiten toe.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo