terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Bobby

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Bobby

Naam: Bobby
Ras: Jack Russel
Geslacht: Reu
Leeftijd: augustus 2009

<< terug naar overzicht

Het baasje van Bobby kan ivm zijn leeftijd niet meer de juiste zorg  dragen voor dit leuke hondje.  Bobby is een heel vrolijk en lief hondje, maar ook eigenwijs.  Hij vergeet nog wel eens te luisteren.  Zo loopt hij prima aan de riem, maar hij heeft moeite met los lopen, dan neemt hij de benen.  Bobby moet dan ook altijd aan de riem blijven.  Bobby is graag bij u, hij kan wel even alleen zijn maar niet te lang.  Dit is hij bij zijn vorige baasje ook niet gewend.  Bobby is niet gewend aan kinderen, maar wij denken dat hij ze niks zal doen.  Maar toch lijkt het ons niet verstandig om Bobby bij hele kleine kinderen te plaatsen, zijn ze al wat groter, dan denken wij dat het wel moet gaan. Bobby kan niet geplaatst worden bij katten.
 


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo