terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Tonnie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Tonnie

Naam: Tonnie
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: 01-04-2010

<< terug naar overzicht

Omdat Tonnie bij haar vorige baasje onvoldoenede naar buiten kon, was zij niet meer gelukkig.  Wij zoeken dan ook een huis waar zij wel met regelmaat naar buiten kan.  Tonnie is gewend aan jonge kinderen, en zal ze dan ook zeker niks doen.  Ze is graag bij je in de buurt, vooral in de avond, dan komt ze lekker warm dicht tegen u aan liggen.  Tonnie is een hele rustigge poes, die niet de hele dag aandacht hoeft, maar zich ook prima in haar eentje kan vermaken.  Tonnie is gewend om met andere katten te leven, daar kan ze ook goed bij herplaatst worden.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo