terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Sproet

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Sproet

Naam: Sproet
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: mei 2016

<< terug naar overzicht

Sproet is en gevonden poesje, die helaas niet is op gehaald door de eigenaar.  Voor ons is het een lief en rustig poesje, die zich ook heel goed laat oppakken.  Het is geen poes die meteen vooraan staat voor aandacht, maar eerst even de kate uit de boom kijkt.  Ze kan goed met de andere katten overweg, daar doet ze niks tegen.  Op kinderen reageert ze ook op kinderen, misschien is zij die ook wel bij haar vorige baasje gewend.  Wij denken wel dat zij graag naar buiten wil.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo