terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Jacky

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Jacky

Naam: Jacky
Ras: Jack Russel
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 jaar

<< terug naar overzicht

Het baasje van Jacky heeft zijn hondje naar ons asiel gebracht, omdat het niet samen ging met de kinderen van het gezin. Jacky is een pittige Jack Russel met een eigen willetje. Voor hem zoeken wij daarom ook een nieuwe baas zonder kinderen. Jacky heeft veel energie en heeft daarom veel beweging en afleiding nodig, alleen een rondje om het huis is voor hem absoluut niet voldoende. Jacky houd van rennen en spelen, maar heeft wel de neiging om weg te lopen als hij los is van de riem. Vooral als hij wat interessanters ruikt of ziet.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo