terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Jack

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Jack

Naam: Jack
Ras: Jack Russel
Geslacht: Reu
Leeftijd: ongeveer 4 jaar

<< terug naar overzicht

Jack is als zwerfhondje bij ons asiel binnen gebracht. Helaas komt zijn eigenaar hem niet ophalen. Dit ligt zeker niet aan Jack, want is hij  eenhele  leuke en sociale Jack Russel. Hij kan hier goed overweg met de andere asielhondjes zowel reutjes als teefjes. Naar mensen is hij erg vriendelijk en vind het dan ook heerlijk om geknuffeld te worden. Hij is eigenlijk altijd vrolijk. Wij weten helaas verder niet wat hij gewend is in huis met bijvoorbeeld alleen zijn.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo