terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Kobus

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Kobus

Naam: Kobus
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 2010

<< terug naar overzicht

Kobus is een hele lieve maar vooral ook rustige jongen.  Hij kan het hier goed met de andere katten vinden.  Hij vind het alleen niet zo fijn als het erg druk is, dan wil hij weg.  Grote kinderen vind hij wel gezellig, maar als ze nog klein zijn vind hij ze veel te druk.  Die gaat hij duiodelijk uit de weg.  Kobus laat zich ook goed oppakken, en knuffelen vind hij ook wel lekker.  Kobus heeft een beschadeging aan zijn linker oogje, maar heeft daar verder geen last van.  Kobus is gevonden en wij denken dat hij wel graag naar buiten wil.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo