terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Cato

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Cato

Naam: Cato
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: ongeveer 5 jaar oud.

<< terug naar overzicht

Cato is een lekker dikke dame, zo werd zij ook binnen gebracht.  Cato is voor ons enorm lief, komt meteen naar ons toe om maar aangehaald te worden. Echt een super lieve aanhankelijke kat.  Ze kan alleen absoluut niet goed met de andere katten overweg.  Ze kan daar behoorlijk fel op reageren.  Zij zoekt dan ook een huis zonder andere huisdieren.  Ook wil Cato graag naar buiten, kan ze een beetje haar energie kwijt.  Wij denken ook wel dat zij goed met kinderen overweg kan. Cato is gevonden.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo