terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Commanchie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Commanchie

Naam: Commanchie
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 2012

<< terug naar overzicht

Commanchie was netjes gechipt, maar toch is de eigenaar niet te achter halen.  Waarschijnlijk zijn zij verhuist en hebben de chip niet laten overzetten.  Dit komt helaas best vaak voor.  Maar door de chip weten wij wel zijn echte naam, en hoe oud hij moet zijn.  Commanchie heeft ooit een ongeluk gehad, waardoor hij geen staart meer heeft, maar daar heeft hij helemaal geen last van.  Het is een hele lieve en rustige jongen, die graag aangehaald word.  Hij kan ook heerlijk kopjes blijven geven, ook als je stopt met aaien, geeft hij aan dat hij eigenlijk wel meer zou willen.  Met de andere katten kan hij het hier ook prima vinden.  Omdat Commanchie gevonden is, denken wij wel dat hij graag naar buiten gaat.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo