terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Diego

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Diego

Naam: Diego
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: ongeveer 2 jaar oud.

<< terug naar overzicht

Diego is een hele lieve kat die wel van kroelen houd.  Maar wel het liefst bij volwassenen, kinderen die gaat hij hier een beetje uit de weg.  Hij heeft ook wel even de tijd nodig om aan een nieuwe omgeving te wennen.   Dat had hij hier ook, het heeft best even geduurd voordat hij zich op zijn gemak voelde.  Diego kan niet met andere katers overweg, dan staat hij toch wel duidelijk zijn mannetje.  Maar als u geen andere huisdieren heeft, dan is het natuurlijk geen probleem.  Diego is gevonden, wij zien hier ook duidelijk dat hij graag naar buiten wil.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo