terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Ons Pension    

Ons pension heeft een opname-capaciteit voor 80 honden en 80 katten.


De honden worden ondergebracht in binnenkennels die een even grote buitenkennel hebben. De buitenkennels zijn met een doorloopschuif bereikbaar. 's Winters worden de binnenkennels verwarmd. De honden worden daarnaast nog tweemaal per dag naar één van de vele uitloopveldjes gebracht waar ze in groepjes kunnen spelen en hun behoeften kunnen doen.
oNS PENSION
Het katten verblijf is onderverdeeld in verschillende ruimtes waar ze in groepjes verblijven. Ook hier kunnen de dieren door middel van een schuif naar een buitenverblijf. 's Winters worden de binnenverblijven verwarmd. Er staan meerdere kattenbakken en er zijn verschillende mogelijkheden voor de katten om lekker samen òf apart te liggen.

Voor dieetkatten is er een mogelijkheid om ze apart te huisvesten. Geeft u dit a.u.b. aan bij de reservering, het aantal plaatsen is beperkt.

De honden en katten krijgen verantwoorde voeding. De honden voeren wij FarmFood brokken en eventueel (bij slechte eters) Farmfood Fresh of Rodi Diepvries.
De katten krijgen dagelijks brokjes van Prins Vitalcare.

Uiteraard is het van belang dat uw dieren alleen ingeënt en parasietenvrij (ontwormd en ontvlooid) door ons worden opgevangen. De inentingsboekjes en identificatie-papieren houden wij tijdens de pensionopname tijdelijk bij ons in beheer.
Het is dus belangrijk dat u deze meeneemt als u uw huisdier komt brengen.

De kosten van ons pension zijn voor kleine honden 12 euro per dag, grote honden 14 euro per dag en een kat kost 7,50 per dag

Voor meer informatie en voor het reserveren van het pension kunt u altijd bellen tijdens onze openingstijden. 024 - 64 149 82link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo